Vann 23,6 euro på Sweet 27 hos iGame

Satte in 100 kr som planerat hos iGame, eller rättare sagt 10 euro för det gick inte att sätta in svenska kronor. Jag fick mina free spins som lovat så det var bara att starta Sweet 27 och börja snurra. Varje free spin var bara värt 0,1 euro men totalt motsvarade det 20 euro så i förhållande till insättningen på 10 euro var det bra tycker jag.

Traditionell slot med unik wild-funktion

Vid första anblicken såg denna nya slot väldigt traditionell ut med tre hjul och lika många rader. För att vinna på Sweet 27 behövdes det tre likadana symboler i någon form av kombination. Det finns 27 olika vinstmöjligheter, vilket väl också är anledningen till att 27 ingår i namnet skulle jag tro. Att ordet sweet ingår i Sweet 27 är lätt att förstå med tanke på alla söta och sockrade symboler. Det var ett snyggt spel med musik och ljudeffekter som piggade upp utan att bli irriterande.

sweet 27

Det blev mest småvinster på Sweet 27 när man fick tre likadana symboler men en rolig funktion var de rullande jokrarna som dök upp då och då.

Sweet 27 med rullande joker

De rullande jokrarna gjorde att man fick extra snurr med en joker som gjorde att det var lättare att vinna.

Rullande jokrar i Sweet 27

Hade man tur och fick flera rullande jokrar efter varandra multiplicerades vinsterna och kunde bli riktigt stora.

Sweet 27 slot big win

Sweet 27 var kul med med rullande jokrar

På mina första 50 free spins fick jag rullande jokrar flera gånger och flera storvinster. Då var Sweet 27 riktigt underhållande. Resterande 150 free spins hände inte mycket och när man inte fick rullande wilds var det ganska trist och bara småvinster.

Sweet 27 gambla och vinn stort

Gillar man att gambla så kunde man varje gång man fick en storvinst välja att ta vinsten eller gambla med chans att dubbla eller fyrdubbla vinsten. Jag testade en gång, satsade på svart och lyckades gissa rätt och dubblade därmed vinsten.

Totalt lyckades jag vinna 23,6 euro på mina 200 free spins på Sweet 27. Nu har jag 34 euro på kontot inklusive de 10 euro jag satte in. Tittar jag på bonussidan står det att jag nu måste omsätta 1180 euro innan jag kan göra ett uttag.

iGame bonus

Med lite enkel matematik innebär det alltså ett omsättningskrav på 50 gånger. Återstår att se om jag lyckas med det. Dessutom måste det ske innan den 3 augusti för annars försvinner min vinst och det innebär att jag har tre dagar på mig. Tuffa krav men mycket bra med tydlig och bra info på iGames bonussida.

%d bloggare gillar detta: